Trener Napolija Spaleti demantuje glasine o ponudama drugih klubova

Trener Napolija Spaleti demantuje glasine o ponudama drugih klubova

Trener Napolija Lučano Spaleti negirao je da je imao ponude od drugih klubova pošto su se ove nedelje u italijanskim medijima intenzivirale glasine da će napustiti šampiona Serije A u poslednjoj sezoni.

Ovaj 64-godišnjak je doveo Napoli do njihove prve titule u Seriji A u više od 30 godina i stigao do četvrtfinala Lige šampiona, ali spekulacije o budućnosti italijanskog trenera došle su nakon komentara predsednika Aurelija De Laurentisa koji je rekao da nije. žele da ‘ošišaju krila’ svom taktičaru.

„Ne znam šta je mislio pod tim, to biste morali da ga pitate. To nije povezano sa onim što smo rekli jedno drugom na večeri. Što se mene tiče, ne treba mi par krila. , ali par čizama. Ne trebaju mi krila da bih bilo gde leteo“, rekao je Spaleti na konferenciji za novinare u subotu.

„Nije trebalo ništa da pregovaramo. Nisam odbio nikakvo povećanje plata… Nije tačno da sam dobijao ponude od drugih klubova, to je lažno. Netačno je reći da čekam druge klubove ili da sam se obratio odbaciti sve predloge.“

Spaleti je dodao da je budućnost Napolija svetla i da će sledeći cilj biti evropska dominacija.

„Čak je i predsednik govorio o sjajnoj budućnosti, mislim da je rekao da ima ambicije za Ligu šampiona i doveo ih je od nule do ovde“, dodao je on. „Svi se slažete da moramo da se borimo da osvojimo Ligu šampiona.

Napoli će 4. juna primiti trofej Skudeto i preostalo mu je još tri utakmice. Oni u nedelju igraju sa trećeplasiranim Interom iz Milana, a Spaleti je rekao da je njegova ekipa motivisana da nadmaši svoje protivnike.

„Oni su finalisti Lige šampiona, zasluženo, mislim da smo pobedili sve timove u ovoj ligi (sezoni), osim Intera bar jednom, tako da imamo jaku motivaciju“, rekao je on.