Juventus izviždan nakon poraza od Udinezea koji mu ugrožava poziciju u Seriji A

Juventus izviždan nakon poraza od Udinezea koji mu ugrožava poziciju u Seriji A

Juventus je doživeo još jedan neočekivani poraz na svom terenu, ovog puta od Udinezea rezultatom 1-0, što je izazvalo ogorčenje navijača koji su svoj bes iskazali izviždavajući ekipu sa terena. Nakon nedavne poraze od lidera lige, Intera, ovo je još jedan udarac za tim koji se bori za titulu.

Gol Lautara Đanetija bio je dovoljan da Udineze dođe do dragocenih tri boda, podižući ih iznad zone ispadanja. Arkadiusz Milik, koji se vratio nakon suspenzije, nije uspeo da iskoristi nekoliko šansi za Juventus, dok mu je jedan gol bio poništen.

Juventus je započeo utakmicu obećavajuće, ali je Udineze uspeo da povede u 25. minutu preko Kristensena, nakon udarca iz slobodnog udarca koji je uspešno pretvorio u gol Đaneti. Iako je Juventus imao prilike za izjednačenje, nisu uspeli da ih realizuju.

Nakon pauze, Juventus nije uspeo da preokrene situaciju, a poraz je dodatno otežan poništavanjem gola Milika zbog prethodnog prekida akcije. Ovo je još jedan težak udarac za tim koji se nadao da će se vratiti na pobednički kolosek.

Nakon ovog poraza, Juventus se nalazi pod pritiskom da popravi svoje performanse i povrati stabilnost kako bi zadržao svoju poziciju u borbi za titulu u Seriji A.