Partizan protiv Valensije želi da prekine crnu seriju

Partizan protiv Valensije želi da prekine crnu seriju

Košarkaši Partizana večeras od 20.45 u Štark areni dočekuju ekipu Valensije u 11. kolu Evrolige.

Crno-beli u duel protiv španske ekipe ulaze posle serije od tri poraza, ali svesni da im je ovo odlična prilika da prekinu crnu seriju, iako imaju kadrovskih problema.

„Matijas Lesor i Alen Smailagić su pod znakom pitanja za ovaj meč. Obojica nisu mogli da treniraju u utorak uveče, a veliko je pitanje da li će moći večeras a samim tim je upitno i da li i koliko će moći da igraju protiv Valensije“, rekao je novinarima u sredu uoči treninga trener Partizana Željko Obradović , pa poto nastavio:

„Pohvalno je što su i Matijas i Alen hteli da pomognu ekipi, praktično na sopstvenu odgovornost. Sada je priprema znatno drugačija zbog smanjenog broja igrača u reketu. Moraćemo da pomeramo neke spoljne kako bismo imali dovoljno snage u reketu“.

Partizan je u poslednja tri meča zabeležio isto toliko poraza od Barselone, Real Madrida i Crvene zvezde, a njegov trenera smatra da to treba ostaviti iza sebe.

„Govorim momcima da moramo da sklonimo to iz glave da li igramo na našem parketu ili na strani, iako je evidentno da imamo veliki vetar u leđa od naših navijača“, dodao je Obradović.

Direktan prenos utakmice Partizan – Valensija gledajte na Sport Klubu 1 od 20:40.