Ten Hag zadovoljan sastavom Mančester junajteda

Ten Hag zadovoljan sastavom Mančester junajteda

Mančester junajted je napravio manje potpisa u januarskom prelaznom roku u poređenju sa drugim vrhunskim timovima u Premijer ligi, ali menadžer Erik ten Hag rekao je da je uveren da klub sa Old Traforda ima dubinu u svom timu.

Junajted, koji je četvrti u ligi, potpisao je sa Džekom Batlandom, Voutom Vegorstom i Marselom Sabicerom na pozajmici, dok je Čelsi potrošio skoro 300 miliona funti (362 miliona dolara) na osam igrača, lider Arsenal je potpisao četiri potpisa, a trećeplasirani Njukasl junajted potpisao pet igrača, piše Rojters.

„Formirali smo i konstruisali ekipu, ulažemo i u leto. Od tog trenutka, radi se o razvoju tima i to mora da dođe na poligon, mora da dođe na mečevima, da razvijamo tim. “, rekao je Ten Hag novinarima.

„To je prednost što imate toliko mečeva, što možete da radite na tome i ne morate da čekate toliko dugo (na sledeći)… Postoji ograničenje za svakog igrača, ali mi imamo dubinu u našem timu. .

„Možda ne tako daleko kao drugi timovi, ali to ima neke veze sa vašim pristupom tome i načinom na koji upravljate opterećenjem. Ako to uradite kako treba, mislim da možete daleko dogurati.“

Holanđanin je rekao da mu ne bi bilo draže da ima na raspolaganju ogromnu ekipu jer „i to vam stvara probleme“.

„Kao što sam ranije rekao, u prvoj liniji do sada imamo problema u kvantitetu. Ne u kvalitetu, već u dostupnosti igrača, tu su vam svakako potrebni brojevi ako želite da pokrijete sve utakmice. Ako želite da budete uspešni. ,“ dodao je on.

Ekipa Ten Haga je četvrta sa 39 bodova posle 20 utakmica, iza Njukasla po gol-razlici. Kasnije u subotu ugošćuju Kristal Palas.