Boston Seltiksi izvlače prvu pobedu nad Indijana Pejsersima, ali očekuju izazovnu seriju

Boston Seltiksi izvlače prvu pobedu nad Indijana Pejsersima, ali očekuju izazovnu seriju

Nakon produžetka u kojem su Seltiksi izvukli pobedu od 133-128 nad Pejsersima.

Boston Seltiksi su se suočili sa povratkom Pejsersa u utakmici otvaranja finala Istočne konferencije NBA lige, ali su ipak uspeli da zabeleže tesnu pobedu. Ovaj put, Seltiksi su odlučni da održe svoj zamah.

Ova sezona NBA lige donela je seriju neizvesnosti i iznenađenja, a Seltiksi i Pejsersi nisu izuzetak. Oba tima su se suočila sa svojim izazovima, ali sada su spremni za drugu utakmicu koja će postaviti ton za ostatak serije.

Jedna od ključnih tačaka prvog susreta bila je sposobnost oba tima da se prilagode. Dok je Boston izborio put do pobede, Pejsersi su pokazali da su spremni da se bore, sa velikim doprinosom ključnih igrača i rezervista.

Za oba tima, borba je tek počela. Druge utakmice često otkrivaju pravu priču o seriji, a Seltiksi su spremni da odgovore na izazov Pejsersa.

Tejtum je izrazio očekivanje da će oba tima igrati sa obnovljenim samopouzdanjem u drugoj utakmici. Seltiksi su svesni da mogu igrati bolje i spremni su da daju sve od sebe da osiguraju pobedu.

Uz uzbuđenje koje donosi nastavak ove serije, očekuje se da će druga utakmica postaviti ton za nastavak borbe između Seltiksa i Pejsersa.