Tuhel zbunjen nakon kolapsa Bajerna protiv Hajdenhajma

Tuhel zbunjen nakon kolapsa Bajerna protiv Hajdenhajma

Trener Bajerna iz Minhena, Tomas Tuhel, ostao je bez reči pokušavajući da objasni neočekivani kolaps svog tima protiv Hajdenhajma u Bundesligi u subotu.

Nakon vođstva od 2-0 na poluvremenu, Bajern je doživeo poraz od 3-2, primivši tri gola u drugom poluvremenu. Tuhel je izrazio frustraciju, navodeći da je tim izgubio svoju igru i koncentraciju odmah na početku drugog poluvremena.

Upozorio je svoje igrače na mogućnost promene stila igre od strane protivnika, ali Bajern nije uspeo da se prilagodi, što je dovelo do poraza. Klajndijenst je postigao odlučujući gol u 79. minutu za prvu pobedu Hajdenhajma nad Bajernom.

Ovaj neočekivani poraz dolazi uoči važne utakmice u Ligi šampiona protiv Arsenala u utorak, a Tuhel se suočava sa izazovom da ponovo motiviše svoj tim i vrati ga na pobednički put.

Bajern sada zaostaje 16 bodova za liderom Bundeslige, Bajerom iz Leverkuzena, što dodatno otežava njihovu borbu za titulu.

Sa Arsenalom koji je u dobroj formi, Tuhel i Bajern moraće da pronađu način da se oporave od ovog poraza i pruže snažan nastup u narednom meču.