Avenija Ćavi Alonso: Put ka stadionu Bajer Leverkuzen dobija novo ime

Avenija Ćavi Alonso: Put ka stadionu Bajer Leverkuzen dobija novo ime

Stadion Bajer Leverkuzen dobio je novo ime za fanove – avenija Ćavi Alonso, barem privremeno. Ovo ime je privremeno dodeljeno putu koji vodi do stadiona kako bi se odalo priznanje najtraženijem treneru u svetskom fudbalu i njegovom timu nakon nedavne pobede Verdera iz Bremena od 5-0, koja je donela Leverkuzenu prvu titulu u Bundesligi.

Na ovom putu, navijači su se poredali da pozdrave trenera i igrače uoči trijumfalnog poraza, a atmosfera je bila puna energije i podrške.

Iako preimenovanje još uvek nije zvanično, za sada je samo gest navijača koji su prekrili postojeće ime na putu nalepnicama. Ipak, ovo priznanje odražava entuzijazam navijača i poštovanje prema Alonsu i njegovom timu.

Alonso je u svojoj prvoj sezoni kao glavni trener Leverkuzena postigao značajan uspeh, vodeći tim do titule u Bundesligi. Iako je ovo preimenovanje puta samo jedan od simbola, ono predstavlja ogromnu podršku koju Alonsu pružaju navijači.

Očekuje se da će Alonso i njegov tim i dalje raditi naporno kako bi održali svoj uspeh, sa nadom u osvajanje Kupa Nemačke i Lige Evrope.