Nejmar tražio smenu trenera Al Hilala

Nejmar tražio smenu trenera Al Hilala

Posle utakmice u Azijskoj Ligi šampiona između saudijskog Al Hilala i uzbekistanskog Navbahor Namangana brazilski fudbaler Nejmar zatražio je od rukovodstva Al Hilala smenu trenera Žorža Žezusa.

Španski list Mundo deportivo prenosi da je umalo došlo do fizičkog sukoba u svlačionici između Nejmara i Žezusa nakon remija sa Navbahor Namanganom – 1:1.

„Nejmar je čelnicima kluba zatražio smenu trenera Žezusa. Brazilac se nije proslavio u meču Lige šampiona, ispromašivao se i rizikovao crveni karton, pa je zbog toga u svlačionici došlo do rasprave. Trener Žesus mu je oštro zamerio način igre, a prema izveštajima medija, umalo je došlo do fizičkog sukoba“, navodi Mundo deportivo.

Prema navodima evropskih medija čelnici saudijskog kluba sastali su se Žezusovim menadžerom i upozorili na mogućnost raskida ugovora sa trenerom ako se učinak tima ne popravi.

Al Hilal zauzima drugo mesto u saudijskoj Premijer ligi sa 17 bodova, jednim manje od prvoplasiranog Al Itihada. Nejmar je sa novim klubom letos potipisao ugovor do 2025. godine.