Jam Madar ima probleme sa vidom posle subotnjeg incidenta

Jam Madar ima probleme sa vidom posle subotnjeg incidenta

Izraelski košarkaš Jam Madar ima probleme sa vidom posle subotnjeg incidenta u kom je sa tribina bačen predmet koji ga je pogodio u glavu, saopštio je njegov klub Fenerbahče na zvaničnom sajtu.

Turski klub je izdao saopštenje povodom incidenta u kom su navijači Bešiktaša pogodili bivšeg igrača Partizana u oko, pretpostavlja se kovanicom.

„U prvom poluvremenu meča u dvorani ‘Sinan Erdem’ u subotu, jedan od mnogih predmeta bačenih sa tribina pogodio je našeg košarkaša Jama Madara u glavu. Naš igrač, koji je u ovom delu meča morao da ode u svlačionicu, nastavio je da igra drugo poluvreme posle intervencije lekara i njegove silne želje da se vrati na utakmicu. Posle meča, naš košarkaš se žalio na delimičan gubitak vida. Stanje Madara biće jasno posle dodatnih pregleda. Madaru želimo da brzo ozdravi i nadamo se da će se što pre oporaviti“, stoji u saopštenju Fenerbahčea.

U saopštenju nije jasno navedeno da li će Madar morati na dužu pauzu i da li će biti na raspolaganju treneru Dimitrisu Itudisu u sredu i petak, kad Fenerbahče u Evroligi gostuje Baskoniji pa Barseloni.