FSS: Podrška Santraču, Srbija na Zlatanovom oproštaju

FSS: Podrška Santraču, Srbija na Zlatanovom oproštaju

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije maksimalno je stao iz Dejana Santrača i Sudijske komisije.

Istovremeno, „istup u medijima Fudbalskog kluba Novi Pazar ocenjen je neprihvatljivim i tendecioznim“

Na 11. sednici fudbalske vlade doneto je i nekoliko bitnih odluka.

„Članovi IO su na početku sednice još jednom pozdravili odluku UEFA da se sledeći Kongres evropske kuće fudbala održi po prvi put u Beogradu, 3. aprila 2025. godine.

Doneta je odluka o produženju ugovora selektoru ženske reprezentacije do 17 godina, Aleksandru Petroviću , a da se za koordinatora instruktorske službe imenuje član mlade reprezentacije koja je 2004. godine osvojila srebro na Evropskom prvenstvu – Bojan Neziri .

Članovi IO prihvatili su izveštaj Projektnog tima o pripremi Strategije FSS za period 2024-2028, kao i informaciju o pokretanju ‘FSS-Live’ aplikacije, prve takvog tipa na našem tržištu.

Takođe, članovi Izvršnog odbora informisani su o programu priprema za EURO 2024. i ujedno verifikovali ugovore za odigravanje prijateljskih utakmica protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna).

Fudbalski savez Srbije će inkasirati značajna sredstva od prihoda sa sva četiri meča , a posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović “, saopšteno je na sajtu FSS.

Sednicom u Staroj Pazovi predsedavao je Dragan Džajić .