Nikola Jokić u predsezoni dva puta protiv Čikaga

Nikola Jokić u predsezoni dva puta protiv Čikaga

NBA liga objavila je raspored za predstojeću sezonu. Navijači Čikago Bulsa se raduju što će ovoga puta njihov tim igrati ćak dva puta već u predsezoni protiv aktuelnog šampiona lige, Denver nagetsa, koje predvodi Nikola Jokić.

Čikago Bulsi su objavili raspored utakmica svoje predsezone i planirano je da odigraju dva susreta sa Denver Nagetsima Nikole Jokića.

Bulsi prvu utakmicu igraju već osmog oktobra i to kod svojih komšija na oko sat i po severno, Milvoki Baksa, u saveznoj državi Viskonsin.

Naredni susret je u četvrtak 12. oktobra kada im u goste dolaze Denver Nagetsi.

Bulsi onda putuju u Kolorado, gde u nedelju 15. oktobra igraju na parketu Bol Arene na kojem su Nagetsi osvojili šampionat.

Čikago onda dočekuje na domaćem terenu Toronto Reptorse u utorak 17. oktobra i Minesotu u četvrtak 19. oktobra.

Utakmice redovnog dela sezone počinju 24. oktobra.

Inače, Čikago Bulsi su nedavno potpisali garantovan trogodišnji ugovor sa Nikolom Vučevićem, koji je odličan prijatelj sa Nikolom Jokićem. Njih dvojica i drugi igrači sa Balkana se redovno sastanu i na večeri pre utakmica u Čikagu. Vučević je bio i na jednoj od finalnih utakmica Denver Nagetsa u Majamiju prošlog meseca, o čemu je govorio i Nikola Jokić u to vreme na jednoj od konferencija za štampu.