Majkl Porter Mlađi vidi odraz Denver Nagetsa dok se priprema za susret sa Minesota Timbervulfesima

Majkl Porter Mlađi vidi odraz Denver Nagetsa dok se priprema za susret sa Minesota Timbervulfesima

Majkl Porter Mlađi, igrač Denver Nagetsa, izražava osećaj povezanosti sa prethodnim uspesima Nagetsa dok se priprema za duel sa Minesota Timbervulfesima. Porter opisuje Timbervulfse kao tim pun talenta, nesebičan i agresivan, ističući njihovu glad za uspehom.

Ovaj susret dolazi nakon što su Nagetsi uspeli da se kvalifikuju za drugu rundu plej-ofa, dok su Timbervulfsi napredovali prvi put u poslednjih 20 godina. Porter se zahvaljuje bivšem generalnom menadžeru Denvera, Timu Koneliju, za rad koji je uradio u sastavljanju šampionske ekipe i sada u Minesoti.

Iako se očekivalo da će ova dva tima zauzeti prva dva mesta na Zapadu, oba su posrnula pre kraja sezone, što je dovelo do toga da se susretnu u drugoj rundi plej-ofa.

Trener Nagetsa, Majkl Meloun, ističe da će biti potrebno maksimalno angažovanje i disciplina kako bi se savladali igrači Timbervulfesa koji su pokazali visok nivo igre tokom cele sezone.

Očekuje se da će ovaj meč doneti uzbuđenje i visok nivo košarke, dok će igrači poput Rudija Goberta i Nikole Jokića biti ključni u borbi za pobedu.

Osim toga, Minesota se nada da će glavni trener Kris Finč biti prisutan na klupi nakon operacije kolena, što će dodatno motivisati ekipu u ovoj važnoj seriji.

Susret između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulfesa obećava da će biti spektakularan, a očekuje se da će ovi timovi pružiti sve od sebe kako bi ostvarili pobedu i napredovali ka svojim ciljevima u plej-ofu NBA lige.