Luka Jović doživeo povredu nosa, moraće na operaciju

Luka Jović doživeo povredu nosa, moraće na operaciju

Srpski reprezentativac i fudbaler Fiorentine Luka Jović doživeo je povredu nosa na utakmici finala Lige konferencije protiv Vest Hema, zbog koje će morati na operaciju. Zbog toga će najverovatnije propustiti reprezentativno okupljanje i predstojeće protiv Jordana i Bugarske.

Fudbaleri Vest Hema savladali su ekipu Fjorentine sa 2:1 i stigli do šampionskog trofeja u Ligi konferencija, a Luka Jović je zbog povrede morao da napusti teren u završnici prvog poluvremena.

U timu iz Firence, u startnoj postavi zaigrali su Nikola Milenković i Luka Jović, koji je u poslednjim sekundama prvog poluvremena postigao i gol, međutim on je poništen zbog minimalnog ofsajda. Tom prilikom pretrpeo je snažan udarac protivničkog igrača u nos i ostao da leži na terenu.

„Jović je iza sebe imao sjajnu partiju, ali je nažalost polomio nos i morali smo da ga zamenimo“, istakao je trener Fiorentine Vićenco Italijano nakon utakmice.

Srpski fudbaler će morati na operaciju zbog koje će najverovatnije propustiti reprezentativno okupljanje i predstojeće mečeve, prvo prijateljski protiv Jordana 16. juna i drugi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske 20. juna u Razgradu.