Inter Milan nastavlja seriju pobeda u Seriji A, ali gubi Arnautovića zbog povrede

Inter Milan nastavlja seriju pobeda u Seriji A, ali gubi Arnautovića zbog povrede

Inter Milan nastavlja impresivan niz pobeda u Seriji A osvojivši pobeđujući Bolonju sa 1:0 u gostima, čime je povećao svoju prednost na vrhu tabele na 18 bodova. Gol Jan Biseka u prvom poluvremenu bio je dovoljan da vidi tim Simonea Inzagija kako nastavlja svoj nezaustavljivi niz.

Iako je Inter pobedio u svih 13 mečeva ove godine u Seriji A, Superkupu Italije i Ligi šampiona, radost je zasenjena povredom Marka Arnautovića. Arnautović je ponovo ozbiljno povredio tetivu, čime će propustiti važan period sezone.

Napadač Intera, Lautaro Martinez, dobio je redak odmor pred revanš meč osmine finala Lige šampiona u sredu, dok su Neroazuri otputovali u Atletiko Madrid sa vođstvom od 1-0.

S druge strane, Bolonja, koja je bila u impresivnoj formi, takođe je pružila jak otpor, a Inter je prekinuo njihovu seriju pobeda. Ipak, Bolonja se i dalje drži čvrsto na četvrtom mestu, učvrstivši svoju poziciju.

U drugim mečevima, Sasuolo je dramatičnom pobedom od 1-0 nad Frosinoneom prekinuo seriju od osam mečeva bez pobede, dok je Kaljari pobedio Salernitanu sa 4-2, pomerivši se na tri boda od zone ispadanja.