Kecmanović ubedljiv protiv Beretinija za drugo kolo Monte Karla

Kecmanović ubedljiv protiv Beretinija za drugo kolo Monte Karla

Miomir Kecmanović nadigrao Matea Beretinija sa 2:0, po setobvima 6:3, 6:1 i plasirao se u drugo kolo mastersa u Monte Karlu. Naredni rival je Bugarin Grigor Dimitrov.

Miomir Kecmanović lakše nego što se očekivalo slomio otpor Matea Beretinija i stigao do trećeg kola mastersa u Monte Karlu. Beretini je kakav-takav otpor pružio u prvom setu, ali u drugom je postojao samo naš teniser. Lako je slomio otpor rivala i rešio drugi set u svoju korist bez izgubljenog gema.

Kecmanović je u trećem gemu prvog seta stigao do brejka. Protivnik već u narednom gemu uspeva da vrati brejk. Međutim, naš teniser je bio neumoljiv. Ponovo oduzima servis rivalu za vođstvo od 3:2. Još jednim brejkom Kecmanović stiže do ubedljive prednosti i mirno privodi set kraju – 6:3 u prvom setu.

Durgi set Kecmanović je krenuo u istom ritmu, na startu pravi dva brejka i vodi sa 4:0. Posle velike borbe na servis rivala naš teniser mu i treći put oduzima servis i ekspresno stiže na korak od ubedljive pobede. Beretini je za trenutak uspeo da osvajanjem svog servisa smanji na 5:1. Ipak već u narednom gemu Kecmanović je bio ubedljiv i stigao je do trijumfa u ovom meču.

Naredni rival našeg renisera je Grigor Dimitrov.