Đoković protiv Fokine igra treći meč na Rolan Garosu

Đoković protiv Fokine igra treći meč na Rolan Garosu

Novak Đoković protiv Alehandra Davidoviča Fokine igra meč trećeg kola na Rolan Garosu. Najbolji srpski teniser nije izgubio set u prva dva meča, a protiv Španaca ga čeka najozbiljniji test na turniru u Parizu. Duel se igra na stadionu „Filip Šatrije“ oko 15.00 časova, a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.

Novak Đoković nastavlja pohod na rekordnu 23. grend slem titulu u karijeri, a protivnik u trećem kolu Rolan Garosa je Alehandro Davidovič-Fokina.

Španac važi za odličnog igrača na šljaci, pa iako nije dostigao visine koje su mu se predviđale pre nekoliko godina, sigurno će biti ozbiljan test za najboljeg srpskog tenisera u Parizu.

Đoković je u prva dva kola u tri seta izlazi kao pobednik protiv Aleksandra Kovačevića iz SAD i Martona Fučoviča iz Mađarske, dok je Fokina u prva dva meča na turniru imao lak posao protiv Francuza Fisa i Van Eša.

Novak je sa Špancem igrao tri puta u karijeri, a o stvario je dve pobede. Jedini poraz doživeo je prošle godine na mastersu u Monte Karlu, što je još jedan dokaz koliko Španac ume da bude neugodan protivnik na šljaci.

Duel između Đokovića i Fokine planiran je kao treći danas na stadionu „Filip Šatrije“, što znači da verovatno neće početi pre 15.00 časova.

Kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.

Rolan Garos se igra za nagradni fond od 49,6 miliona evra.