Borjan potvrdio da nije više prvi golman Zvezde

Borjan potvrdio da nije više prvi golman Zvezde

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan izjavio je da je razočaran odlukom novog trenera Baraka Bahara, koji je kapitenu „crveno-belih“ saopštio da ga vidi kao rezervu u narednoj sezoni, prenose beogradski mediji.

Borjan je potvrdio da je razgovarao sa izraelskim stručnjakom i da mu je saopšteno da više neće biti prvi trener crveno-belih.

„Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem“ izjavio je Borjan.

„Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi“, rekao je Borjan za „Sportski žurnal“.

Kanadski reprezentativac istakao je da želi da ostane u Crvenoj zvezdi do kraja ugovora.

„Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, ‘duplih kruna’, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme“, zaključio je Borjan.