Atletik Bilbao razbija Majorku rezultatom 4:0, Berčiče briljira sa dva gola

Atletik Bilbao razbija Majorku rezultatom 4:0, Berčiče briljira sa dva gola

Atletik Bilbao demonstrirao je moćan nastup protiv ekipe Majorka, pobedivši ih ubedljivim rezultatom 4:0 u petak. Jurij Berčiče je zvezda večeri, postigavši dva gola i ključno doprinoseći trijumfu svog tima.

Nakon nedavnih izazova u španskoj ligi, uključujući nedavni poraz od Valensije i remi sa Kadisom, Atletik je žudio za povratkom na pobednički put. Berčiče je odmah stavio svoj pečat na utakmicu, postigavši prvi gol već u trećem minutu iz slobodnog udarca Nika Vilijamsa.

Njegova nadmoć na terenu nije prestala tu – samo 13 minuta kasnije, Berčiče je ponovo tresao mrežu protivničkog tima udarcem sa strane iz kornera, postižući svoj drugi gol na utakmici.

Gorka Guružeta je dodao treći gol u 62. minuti, iskoristivši centaršut Injakija Vilijamsa, dok je Iker Munijain u 64. minuti povećao prednost Atletika na 4:0.

Ova ubedljiva pobeda je učvrstila poziciju Atletika na petom mestu u ligi, dok je Majorka ostala na 15. poziciji, samo četiri boda iznad zone ispadanja. Atletik sada ima devet bodova zaostatka za Real Sosijedadom na šestom mestu, što pokazuje da je trka za višim pozicijama i dalje otvorena.