Bajern u opasnosti od eliminacije, dok se evropske fudbalske sile vraćaju u Ligu šampiona

Bajern u opasnosti od eliminacije, dok se evropske fudbalske sile vraćaju u Ligu šampiona

Uoči osmine finala Lige šampiona sredinom nedelje, Bajern Minhena se suočava sa rizikom od eliminacije, dok se četiri evropske fudbalske sile, Real Madrid, Mančester Siti, Pari Sen Žermen i Lajpcig, vraćaju u takmičenje s dobrim rezultatima u domaćim ligama.

Bajern, koji je izgubio tri utakmice u Bundesligi od januara, nalazi se u opasnosti od eliminacije nakon što je izgubio od Lacija u prvoj utakmici. Dok su ostali favoriti kao što su Real Madrid, Mančester Siti i Pari Sen Žermen neporaženi u svojim ligama i vode u revanš utakmicama.

Revans utakmice predviđene su za ovu nedelju, sa Real Madridom, Mančester Sitijem i Lajpcigom koji vode u svojim duelima. Očekuje se da će Bajern uložiti napore kako bi se oporavio protiv Lacija.

U međuvremenu, osmine finala Lige Evrope takođe se nastavljaju, sa Liverpulom i Bajer Leverkuzenom koji se vraćaju u evropsko takmičenje nakon impresivnih domaćih nastupa.

Liverpul se oslonio na mlade igrače kako bi ostvario tri uzastopne pobede bez primljenog gola u proteklih nedelju dana, dok Leverkuzen, koji je neporažen u svih 34 utakmice ove sezone, vodi u Bundesligi i traži prvu ligašku titulu u istoriji kluba.

Osmina finala Lige Evrope takođe donosi uzbuđenje, sa Milanom, Romom i drugim klubovima koji se nadaju uspešnom nastupu u ovom takmičenju.

Sa svim ovim uzbuđenjima, evropski fudbal nastavlja da intrigira i privlači pažnju ljubitelja fudbala širom sveta.