Odloženo suđenje po tužbi Andreja Vučića

Odloženo suđenje po tužbi Andreja Vučića

Suđenje po tužbi brata predsednika Srbije Andreja Vučića protiv potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića zbog navoda o slučaju „Jovanjica“ odloženo je danas na neodređeno vreme, dok sud ne odluči po zahtevu Aleksićevog advokata da se izuzme sudija Vladimir Miletić.

„Sudija je danas doneo rešenje kojim je okončao ovaj parnični postupak, ali mi nismo održali završne reči i tražili smo izuzeće sudije“, rekao je advokat Aleksića Borivoje Borović novinarima posle suđenja.

Aleksić je rekao da je sudija odbio sve dokazne predloge odbrane, među kojima i da izvrši uvid u optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal protiv okrivljenih za proizvodnju marihuane na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“.

„U optužnici se vidi da nije obavljeno veštačenje svih telefona vlasnika ‘Jovanjice’ Predraga Koluvije, tako da se ne može proveriti da li je bilo kontakta između Andreja Vučića i njega. Na osnovu čega će onda sudija utvrditi da li je Koluvija tražio zaštitu od Andreja Vučića, ako je odbio i taj i sve ostale dokaze“, upitao je Aleksić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *