Tepić: Predvodiću izbornu listu

Tepić: Predvodiću izbornu listu

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da je postignut dogovor da ona bude nosilac liste na parlamentarnim izborima sa partnerima iz Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret i sinidikatima.

„Snažno verujem da možemo da pobedimo i na izborima za Beograd i na predsedničkim, sa dobrim izazivačem Vučiću i osobom koja nas može dovesti do drugog kruga, ali i da na parlamentarnim izborima sa ‘superlistom’ stranaka i nestranačkim istaknutih ličnosti možemo da osvojimo toliko mandata da onemogućimo Vučića i Srpsku naprednu stranku da imaju svojih sigurnih 126 poslanika“, rekla je Tepić za list Nova .

Kako je navela, lično misli da bi potpredsednik NS Zdravko Ponoš bio „sjajan kandidat“ za predsednika države, „jer bi mogao da simbolizuje jedinstvo najvećeg broja građana i ima potencijal da uđe u drugi krug sa Vučićem i tada pobedi“.

„U skladu sa dogovorom, listu za naš glavni grad predvodiće nestranačka ličnost, osoba koja je dostojna te uloge žile kucavice, Beograđana i cele države“, navela je Tepić.