Mihajlović: Ne verujem da ću ostati u vladi ako u njoj budu isti ljudi

Mihajlović: Ne verujem da ću ostati u vladi ako u njoj budu isti ljudi

Potpredsednica vlade i ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je tačno da nije omiljena, ali će nastaviti da bude „radilica“ i istakla da bi u vladi trebalo da bude više stručnih ljudi, koji znaju svoj posao, te da ne veruje da bi ostala u vladi ako bi u njoj bili isti ljudi.

Na pitanje kako komentariše spekulacije u medijima da nije omiljena i da je ne planiraju za novu vladu, kao i da se čini kao da je ne interesuje kako će izgledati novi sastav vlade, Mihajlovićeva je rekla za TV K1 da nova vlada mora da bude efikasnija od sadašnje.

Zorana Mihajlović izjavila je danas da to ministarstvo još uvek nije zvanično dobilo da je krivična prijava protiv bivšeg direktora EPS-a Milorada Grčića odbačena i da ne zna šta će nam onda dirketori ako nikada neće snositi nikakvu odgovnornost, a imaju velika prava.

Na pitanje kako komentariše to što je odbačena krivična prijava protiv Grčića, da li je to njen poraz po tom pitanju, Mihajlovićeva je gostujući na TV K1 rekla da ne zna zašto se sve to tako desilo kada je reč o Grčiću, ali i drugim prijavama koje je sa ozbiljnom dokumentacijom podnosilo Ministarstvo rudarstva i energetike.