Marković: Nemam veze sa snimcima nagih maloletnica

Marković: Nemam veze sa snimcima nagih maloletnica

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma demantovao je navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da ima veze sa snimcima i fotografijama nagih maloletnica iz telefona svog saradnika.

Tepić je ranije upitala da li su Tužilaštvu u predmetu protiv Markovića za podvođenje maloletnica i žena dostavljeni dokazi iz zaplenjenog mobilnog telefona „najbližeg Markovićevog saradnika“, u kojem se nalaze snimci i slike nagih maloletnica, ćerki čelnika Jagodine.

„Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi“, naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Marković je ponovo demantovao optužbe protiv sebe i naveo da ne poseduje hotel, da ne postoje podvođenja i prostitucija, da kod njega „nikakav kriminalac i kradljivac autumobila“ nikada nije radio, da se nijedna žena nigde u javnom sektoru nije zaposlila preko „telefona za druženje“, niti takav telefon ili bilo šta slično postoji, niti je ikada postojao.

„Građani, nema ni dima ni vatre u ovom slučaju. Verujem u srpsko pravosuđe i srpski zdravstveni sistem da će se pravično odrediti prema patološkim lažovima i kriminalcima koji su izmislii ne samo ovu aferu. Ali ova je nagrublja u istoriji politike. Ovo je dno dna“, naglasio je on.

„Marinika Tepić, žena kojoj ništa nije sveto, prvo je rekla da su sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini lakog morala i tako nas sve najteže uvredila“, rekla je Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini.

Sada je, kako je rekla, na konferenciji za novinare iskoristila njenu privatnu situaciju.

„Gde mi je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike moje maloletne ćerke. Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo, a njen telefon oduzelo“, navodi se u pisanoj izjavi.

Dodaje da je Marinika Tepić iskoristila njen privatni problem i ličnu situaciju sa tom ženom da bi „nastavila politički linč prema Draganu Markoviću Palmi“.

„Ta žena čiji je telefon oduzet nije Palmina saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana, tako da je to još jedna u nizu laži da je telefon u vlasništvu najbliže Palmine saradnice“, navela je..

„Marinika Tepić, koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije, danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete“, zaključila je je direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodine.