Marinika Tepić o optužbama Dejana Bulatovića i slici sa Sandrom Božić

Marinika Tepić o optužbama Dejana Bulatovića i slici sa Sandrom Božić

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i šefica poslaničke grupe „Ujedinjeni“ Marinika Tepić govorila je o navodima bivšeg potpredsednika SSP Dejana Bulatovića da je ona lobista SNS, ali i o tome kako je nastala fotografija sa Sandrom Božić, o tome da li očekuje na proleće izbore u Beogradu i šta će biti sa EPS-om i evropskim putem Srbije.

„Moja Stranka slobode i pravde se oglasila na tu temu i nemam zaista šta da dodam. O tome šta sam radila i radim, građani sve znaju. A oni koji prate Narodnu skupštinu, s obzirom na to da sam šef najvećeg poslaničkog opozicionog kluba, znaju kako na moje govore reaguju poslanici SNS. Ne bih više ništa komentarisala na ovu temu“, rekla je Tepić u intervjuu za portal Nova.rs .

Na pitanje kako je nastala fotografija sa Sandrom Božić, ona je odgovorila:

„Žao mi je što u nekim situacijama nema elementarne solidarnosti između ljudi u opoziciji. Nisam odgovarala na ta podmetanja, jer sam očekivala da će se oglasiti i svi koji su sedeli za tim istim stolom, na zvaničnoj večeri u Strazburu naših poslanika i poslanika Evropskog parlamenta. Ispred svakog od nas nalazi se kartica sa imenom, tačno je određeno ko gde sedi, domaćin to priprema. Očekivala sam da će i kolege iz opozicije reći o čemu se radi. Na toj večeri bili su i drugi opozicioni poslanici poput Miroslava Aleksića iz Narodne stranke, Đorđa Miketića iz Ćutine koalicije Moramo-Zeleni i Ksenija Marković iz Demokratske stranke. Normalno, očekivala sam da će i oni da kažu da su i oni bili za istim stolom, da smo svi bili na istom mestu, u isto vreme, u istom sastavu“.