Manojlović: Kreni-promeni izlazi na beogradske izbore

Manojlović: Kreni-promeni izlazi na beogradske izbore

Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste „Kreni-promeni“ na beogradskim izborima Savo Manojlović saopštio je da će taj pokret izaći na beogradske izbore, jer su prihvaćene opozicione liste.

Savo Manojlović je, na konferenciji za medije, rekao da 20 minuta pre početka te konferencije nisu znali kakva će biti odluka u vezi sa izlaskom na izbore.

„Kako je odobrena poslednja lista pokreta ‘Kreni-promeni’ za Vračar ispunili su se uslovi za izlazak na beogradske izbore i ‘Kreni-promeni’ izlazi na beogradske izbore“, rekao je Manojlović.

Naveo je da su u utorak postavili uslov da bude prihvaćeno šest lista opozicije i pošto je taj uslov ispunjen, pokret će izaći na izbore.

Manojlović je, takođe, rekao da su juče odbili poziv RTS-a za gostovanje sa šefom poslaničke grupe SNS Milenkom Jovanovim, a da ga danas prihvataju i da žele da u njemu učestvuje kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić, ako je to, kako je rekao, „najbolje što imaju“.

Manojlović je pozvao građane da se prijave da budu kontrolori na izborima, rekavši da u ovom trenutku imaju 1.586 kontrolora, a da im nedostaje 962 da pokriju svih 2.350 biračkih mesta.