Brnabić: O Stefanoviću, Lončaru i Obradovićevoj na organima SNS-a

Brnabić: O Stefanoviću, Lončaru i Obradovićevoj na organima SNS-a

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se o pozicijama Nebojše Stefanovića, Zlatibora Lončara i Marije Obradović raspravljati na organima SNS, a da ona kao premijerka nikada u javnosti nije komentarisala rad svojih ministara niti će to početi od danas.

Brnabić je odgovarajući na pitanja novinara da li su odluke sa lokalnih odbora SNS signal za nju da na Vladi treba da se bavi pozicijama ministara Nebojše Stefanovića, Zlatiobora Lončara i Marije Obradović, kazala da na to može da odgovori samo kao član SNS.

„To su stvari o kojima će biti diskusije na stranačkim organima, Izvršnom odboru i Predsedništvu SNS. Kao predsednica vlade tu sam da vodim vladu, a sve stvari koje se tiču stranke ostavljam za stranačke organe“, rekla je Brnabić nakon predaje donacije pčelarskog udruženje NURDOR-u i pedijatriskim ustanovama u Srbiji.

Dodala je da je sve što ima da kaže ministrima govori na sednicama vlade ili minsitrima u četiri oka i da će tako nastaviti jer se, kako kaže, pokazalo da to daje rezultate.