Vulin: Za decu palih i ranjenih pripadnika MUP zimovanje i letovanje

Vulin: Za decu palih i ranjenih pripadnika MUP zimovanje i letovanje

Ministarstvo unutrašnjih poslova nikada ne zaboravlja žrtve svojih pripadnika koji su živote dali za otadžbinu i zato je i povodom početka nove školske godine, deci stradalih, poginulih i ranjenih pripadnika, uz sredstva za nabavku udžbenika, poklonilo laptopove, donaciju Udruženja osiguravača Srbije i mobilne telefone.

„Ministarstvo vam je večno zahvalno baš kao i vaša Srbija. Kada dođe vreme da završite škole, vi koji budete želeli da svoju budućnost doživite u Ministarstvu unutrašnjih poslova za vas će uvek biti posebno mesto“, rekao je ministar Vulin i dodao da je to rešenje predviđeno i zakonom, da ne bi bila reč koja može da se prekrši.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je deci uručio poklone, istakao je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova tu da im pomogne i da brine o njima, jer su oni deca onih koji su bili ili jesu najbolji među nama, onih koji nisu pitali za svoj život i zdravlje i postupili su onako kako bi postupio samo heroj koji voli svoju Srbiju i svoj narod.