U Štrpcu obeležen Dan opštine, zahvalnice za Vučića i Petkovića

U Štrpcu obeležen Dan opštine, zahvalnice za Vučića i Petkovića

U Domu kulture „Sveti Sava“ u Štrpcu održana je svečana akademija povodom obeležavanja 35 godina od uspostavljanja Opštine Štrpce.

Na ceremoniji je uručena zahvalnica opštine i građana Štrpca predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za pomoć, podršku i iskreno prijateljstvo ovoj opštini i njenom razvoju.

Takođe, direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću i Kancelariji za KiM uručena je zahvalnica za sve što čine za srpski narod na KiM, za bespoštednu borbu za bolji život svih koji žive na prostoru KiM.

Zahvalnicu je u ime direktora Petra Petkovića primila zamenica direktora Dušica Nikolić koja se srdačno zahvalila na ovom priznanju i istakla da nagrada pripada svim građanima Sirinićke župe.

Svečanosti su prisustvovale zamenica i pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Dušica Nikolić i Milena Parlić, a dobrodošlicu im je poželeo gradonačelnik opštine Štrpce i potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić.

Čestitajući Dan opštine meštanima Štrpca, Nikolić je pročitala i čestitku direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića.