Tela Vagnerovih boraca odneta sa fronta kamionima KAMAZ

Tela Vagnerovih boraca odneta sa fronta kamionima KAMAZ

Tela poginulih plaćenika PMC Vagner odvoze sa fronta kamioni KAMAZ. Zbog velike nastradalosti svuda se traže novi borci jer ih je malo ostalo u zatvorima, rekao je ruski vojnik u razgovoru sa svojom suprugom, a audio snimak razgovora objavila je Glavna uprava za obaveštajne poslove Ministarstva odbrane Ukrajine na Telegramu.

Supruga ruskog vojnika rekla je da je u njihovom poštanskom sandučetu pronašla letak, koji je bio poziv da se pridruži PMC Vagner, i to ju je iznenadilo. Prema njenim rečima, ovi leci se nalaze u svakom poštanskom sandučetu.

„U zatvorima je ostalo jako malo ljudi koji im odgovaraju. I počinju da traže svuda. Vagner trpi velike gubitke. Moj poznanik, koji je sada u Vagneru, on je vozač, i dnevno obavi više od 15 putovanja – kamion KAMAZ je potpuno ispunjen leševima“, objasnio je Rus.

Njegova supruga je, na pitanje koje informacije sadrže leci, rekla da je obećana bolja obuka sa visokokvalifikovanim instruktorima, zdravstveno i životno osiguranje, garancija svih plaćanja, savremeni kombinezon, bolja oprema i naoružanje.

Na šta je ruski vojnik odgovorio: „Ako mi dosadi, pridružiću se Vagneru. Negde u Africi.“