Višesatna čekanja na prelazu Batrovci

Višesatna čekanja na prelazu Batrovci

Prema informacijama Uprave granične policija, na izlazu iz Srbije putnička vozila na prelazu Batrovci čekaju dva sata, a teretna vozila četiri.

Poslednji vikend u avgustu jedan je od najfrekventnijih u godini, jer se građani vraćaju sa godišnjih odmora, predstoji početak školske godine, a jedan broj stranih državljana i dalje prolazi kroz našu zemlju pa je očekivan povećan intenzitet saobraćaja na gotovo svim putnim pravcima,saopštioje Auto-moto Savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, putnička vozila se na izlazu na GPHorgošu zadržavaju se 60 minuta, na Preševu 20 minuta, naGostunu 40 minuta, a naBatrovcima dva sata.

U saopštenju se navodi da je produženo radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi, koji će do 3. septembra od ponedeljka do četvrtka raditi od 07-19.00 časova, a radno vreme petkom, subotom i nedeljom je od 7 do 22.00 časa.

Produženo je radno vreme GP Bajmok- do 10. septembra, ponedeljak-četvrtak od 07-19.00 časova, a petak, subota i nedelja 07-24.00 časova.

Prema poslednjim informacijama „Puteva Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.