Inicijativa „ProGlas“ predstavlja ciljeve na tribini u Novom Sadu

Inicijativa „ProGlas“ predstavlja ciljeve na tribini u Novom Sadu

Pokretači i potpisnici inicijative „ProGlas“ u Novom Sadu najavljuju tribinu koja će se održati u ponedeljak, 20. novembra, u Radničkom domu u Bulevaru Mihajla Pupina 24, s početkom u 18 časova. Na tribini će biti predstavljeni tekst proglasa, svrha i ciljevi inicijative.

Gosti koji će se obratiti na tribini uključuju dr Ivanu Popović, profesorku Univerziteta u Beogradu, reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, dr Marijanu Pajvančić s Pravnog fakulteta, dr Filipa Ejdusa s Fakulteta političkih nauka, reditelja Srdana Golubovića, novinara i voditelja Zorana Kesića, te moderatorku tribine, novinara Željka Bodrožića.

Inicijativa „ProGlas“ okuplja građane i javne ličnosti, a do sada ju je podržalo gotovo 112.000 ljudi. Iza inicijative stoje poznate ličnosti poput Ljubomira Simovića, prof. dr Vladimira Kostića, Dragana Bjelogrlića, Srdana Golubovića, Zorana Kesića i mnogih drugih. Cilj inicijative je promovisanje promena u društvu, a do sada su prikupili podršku širom zemlje.

Na tribini će biti prilika da se detaljno čuju motivi i planovi inicijative, te da se građanima pruži prilika za direktno učešće i postavljanje pitanja. Inicijativa „ProGlas“ poziva sve zainteresovane građane da prisustvuju događaju i podrže napore ka pozitivnim promenama u društvu.

Inicijativu „ProGlas“ možete podržati i potpisivanjem na zvaničnom sajtu inicijative proglas.co.rs.