Marinika Tepić uzvraća Ani Brnabić: „Zabrinuta sam za vaš razum“

Marinika Tepić uzvraća Ani Brnabić: „Zabrinuta sam za vaš razum“

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, oštro je odgovorila na optužbe predsednice Skupštine, Ane Brnabić, koje je iznela na društvenoj mreži X. Brnabić je prethodno optužila „elitu“ i „nezavisne“ medije u Srbiji za svakodnevno promovisanje laži i spinovanje.

Tepić je u svom odgovoru izrazila ozbiljnu zabrinutost za mentalno stanje Brnabić, ukoliko ona zaista veruje u ono što je napisala. „Godinama sa najviših državnih funkcija, kao i vaš Šef i SNS jurišnici, govorite da smo ološ, govnari, šljam, bednici, protuve, bolesnici, lešinari… nacisti, ustaške sluge, izdajnici i strani plaćenici, mrzitelji Srbije i svega srpskog, Kurtijevi izvršioci… Belivukova opozicija, plaćenici mafije,“ poručila je Tepić.

Ona je dalje navela da opozicija već godinama traži da vladajući prestanu sa hajkom na neistomišljenike i da se obuzdaju u svojim napadima u Skupštini, obraćanjima javnosti, tabloidima i režimskim medijima. „Ako zaista verujete u ovo što ste napisali, iskreno sam zabrinuta za vas i da vam je razum potpuno pomućen,“ napisala je Tepić na mreži X.

Ana Brnabić je ranije tog dana optužila „elitu“ i „nezavisne medije“ da svakodnevno promovišu laži i spinovanje, što je izazvalo reakciju potpredsednice Stranke slobode i pravde.