Er Srbija: Moguća velika odstupanja u redu letenja

Er Srbija: Moguća velika odstupanja u redu letenja

Srpska nacionalna avio-kompanija „Er Srbija“, saopštila je, da su zbog globalnih tehnoloških problema koji su pogodili i avio-kompanije, moguća velika odstupanja od planiranog reda letenja.

 Globalni tehnološki problemi sa softverom koji su pogodili avio-kompanije, banke, medije, bolnice i poslovne kompanije širom  sveta, odrazili su se i na rad pojedinih aerodroma do kojih lete avioni „Er Srbije“.

Zbog toga se tokom dana očekuju odstupanja od planiranog reda letenja. saobraćaj je posebnootežan na pojedinim aerodromima u Španiji, kao i u Berlinu, Amsterdamu, Cirihu. Kao posledica toga, može doći do faznih kašnjenja i daljeg nepovoljnog uticaja na odvijanje saobraćaja. Aerodrom u Cirihu ostaje zatvoren do 20 časova po lokalnom vremenu.

Er Srbija se izvinjava putnicima zbog mogućih odtupanja od planiranog reda letenja, zbog okolnosti koje su van kontrole srpske nacionalne avio-kompanije. 

Svi putnici koji budu izgubili svoje konekcije biće preusmereni na alternativne letove. 

Kompanija poziva putnike da se za više informacija obrate Kontak centru „Er Srbije“ na 0800 11 528 za pozive iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva ili poste airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.