Avion „Er Srbije“na relaciji Beograd – Dizeldorf vraćen u Beograd zbog tehničkih problema

Avion „Er Srbije“na relaciji Beograd – Dizeldorf vraćen u Beograd zbog tehničkih problema

Avion koji je obavljao let „Er Srbije“ JU324, na relaciji Beograd – Dizeldorf, vraćen je u Beograd zbog tehničkih problema, saopštila je kompanija. Avion, koji je obavljao partnerski let, bezbedno se vratio i sleteo na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“.

Iz „Er Srbija“ ističu da bezbednost putnika nije bila ugrožena tokom incidenta i da preduzimaju sve neophodne korake kako bi osigurali nastavak leta što je pre moguće. Građanima koji su putnici na ovom letu dostupni su dodatni informacije putem Kontakt centra „Er Srbije“ na navedenim telefonskim brojevima ili putem veb-sajta i društvenih mreža kompanije.

Prema izveštaju portala Tango siks, postoji mogućnost da je avion imao dodir sa prilaznim svetlima pri poletanju. Detalji o prirodi tehničkog problema biće utvrđeni u narednom periodu.

Svi građani kojima je potrebno više informacija u vezi sa ovim letom mogu pozvati Kontakt centar „Er Srbije“ na broj 0800 111 528 iz Srbije, ili na broj +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti veb-sajt airserbia.com ili stranice ove kompanije na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.