Hapšenje i potraga za osumnjičenima zbog posredovanja u prostituciji

Hapšenje i potraga za osumnjičenima zbog posredovanja u prostituciji

Vest: Treće osnovno javno tužilaštvo izdalo je saopštenje o hapšenju V.S. i S.L., dok su za braćom U.P. i M.P. raspisane potrage zbog sumnje u izvršenje krivičnog dela Posredovanje u vršenju prostitucije. Prema nezvaničnim informacijama, braća u bekstvu su Uroš i Miloš Panić, sinovi Petra Panića Pane, kuma predsednika Aleksandra Vučića.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su organizovali prostituciju na teritoriji opština Zemun i Savski venac, koristeći internet oglase i društvene mreže za kontakt sa klijentima. Osumnjičeni su odvajali deo zarade oštećenih, dok su ostatak zadržavali za sebe.

Uroš Panić, koji je javnosti poznat po bahatoj vožnji luksuznih automobila i sukobima sa policijom, ostao je na slobodi uprkos prethodnim incidentima. Dok je bio direktor u rentakar agenciji svog oca, njegov brat Miloš Panić je suvlasnik preduzeća Panoptik, koje je partner Telekoma.

Ovo hapšenje i potraga za osumnjičenima dodatno su izazvale pažnju javnosti zbog njihove povezanosti sa poznatom političkom porodicom.