Direktor agencije iz Niša: Većina putnika lakše povređena, poslali smo autobus u Grčku

Direktor agencije iz Niša: Većina putnika lakše povređena, poslali smo autobus u Grčku

Bojan Milosavljević, direktor turističke agencije „Ski and Sun Travel“ iz Niša saopštio je da je većina putnika zadobila lakše telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u Grčkoj.

Tri osobe poginule su u nedelju jutro u saobraćajnoj nesreći autobusa srpskih registarskih tablica i automobila koja se dogodila na putu Atina-Solun, u blizini reona Polikastro na izlazu za granični prelaz Evzoni.

Autobus koji je prevozio srpske putnike iznajmljen je od strane agencije iz Niša pod nazivom „Ski and Sun“, potvrđeno je za portal Telegraf.rs.

Bojan Milosavljević, direktor turističke agencije „Ski and Sun Travel“ saopštio je da je većina putnika zadobila lakše telesne povrede.

„U autobusu je bilo 78 putnika koji su putovali u Stavros. Oko šest sati ujutro po grčkom vremenu došlo je do udesa, prema informacijama koje do sada imamo većina putnika je lakše povređena i nemamo tačne brojke. Lakše povređeni su u bolnici u Polikastru, a teže su zbrinuti u Solunu. Jedan naš predstavnik je već stigao u solunsku bolnicu, dok se suvlasnik agencije na putu za Polikastro. Mi smo odmah jutros poslali jedan autobus, a angažovali smo i grčkog prevoznika da budu na raspolaganju putnicima. Čekamo nove informacije, na vezi smo sa Ministarstvom inostranih poslova i sa konzulatom u Solunu“, rekao je Milosavljević.