Brajton povećava letnju potrošnju preko 250 miliona dolara potpisivanjem levog beka Turske Ferdija Kadioglua

Brajton povećava letnju potrošnju preko 250 miliona dolara potpisivanjem levog beka Turske Ferdija Kadioglua

Brajton je u utorak potpisao turskog levog beka Ferdija Kadioglua iz Fenerbahčea kako bi svoju potrošnju u ovom prelaznom roku povećao na više od 250 miliona dolara.

24-godišnji Kadioglu, koji je igrao 20 puta za Tursku i bio starter na nedavnom Evropskom prvenstvu, potpisao je četvorogodišnji ugovor i koštaće Brajton prijavljenih 30 miliona evra. Transfer zavisi od međunarodnog odobrenja i uspešne prijave za radnu dozvolu.

„Veoma sam uzbuđen jer dobijamo odličnog igrača i odličan karakter. Ima odlične sposobnosti, snažan je trkač i veoma dobar u dodavanju“, rekao je menadžer Brajtona Fabijan Hurzeler. „On je pretežno bek i može da igra na desnoj ili levoj strani. Može da igra i na sredini veznog reda.“

„On je neko ko želi da uči i razvija se i imajući to na umu, uveren sam da će se prilagoditi Premijer ligi i brzo prilagoditi engleskom fudbalu.

Brajton je podržao 31-godišnjeg Hurzelera u njegovoj prvoj sezoni u klubu otkako je stigao iz Sent Paulija, a Georginio Rutter, Jankuba Minteh, Mats Vieffer, Brajan Gruda i Matt O’Rilei su se pridružili za između 30-60 miliona dolara svaki. .

Takođe, Čelsi je pristao da potpiše 19-godišnjeg golmana Majka Pendersa iz belgijskog Genka. On će se pridružiti Plavcima sledećeg leta po ugovoru do 2032. godine.