AMSS: Povoljni uslovi za vozače, moguć usporen saobraćaj u zonama radova

AMSS: Povoljni uslovi za vozače, moguć usporen saobraćaj u zonama radova

Vozače danas očekuju povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj se odvija bez zastoja, a oprez i više pažnje potrebno je zbog radova koji su u toku na brojnim deonicama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS)

U zonama gde je zbog radova izmenjen režim saobraćaja moguć je usporen promet, a AMSS upozorava i na mogućnost odrona pored Zapadne Morave, dolinom Ibra i Drine, i na Djerdapskoj magistrali.

Za sutra, od 10 do 16 časova najavljeni su radovi na izradi temelja za stubove P i T portala i putokaznih tabli na autoputu kroz Beograd izmedju petlji „Aerodrom“ i „Dušanovac“, a saobraćaj će se odvijati naizmenično slobodnim trakama.

Na obilaznici oko Beograda, zbog radova na kružnom toku Resnik, od sutra do 29. aprila, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na levoj servisnoj saobraćajnici autoputa Novi Sad Subotica, izmedju petlji Novi sad „centar“ i „istok“, zbog radova na mašinskom presvlačenju kolovoza sutra od 7.00 do 17 časova saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila, osim na Šidu gde kamioni čekaju na izlaz iz zemlje oko sat vremena, navedeno je u saopštenju AMSS-a.