AMSS: Oprez zbog klizavih kolovoza

AMSS: Oprez zbog klizavih kolovoza

Saobraćaj van gradskih sredina je umerenog intenziteta, prohodnost puteva u Srbiji je dobra na glavnim magistralnim i regionalnim putnim pravcima kao i na autoputevima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Mestimično se očekuje kiša pa se vozačima savetuje da prilagode brzinu uslovima na putu.

Petlja Lajkovac – obustava saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica, do 01.05.2023.

Auto-put E-75, petlja Lapovo, od 27.04. do 02.05.2023.g, zbog prvomajskih praznika saobraćaj će se odvijati u punom profilu auto-puta (preticajnom i voznom saobraćajnom trakom).

Na putu Beograd – Obrenovac, na teritoriji opštine Obrenovac, do 01.05.2023.g, od 7 do 17č, svakog radnog dana i subotom, radovi na rekonstrukciji ulice Kralja Aleksandra.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u nema zadržavanja.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila dok je za teretna motorna vozila na prelazima Horgoš i Kelebija, zadržavanje 3 sata; na prelazu Gradina 60 minuta, na prelazima Batrovci i Bezdan zadržavanje je 5 sati. Na graničnom prelazu Šid očekuje se zadržavanje za teretna motorna vozila od oko 4 sata a na graničnom prelazu Bogojevo zadržavanje je 3 sata. Na graničnom prelazu Bačka Palanka 2 sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.