AMSS: Hladno jutro sa suvim kolovozima i prohodnim saobraćajem

AMSS: Hladno jutro sa suvim kolovozima i prohodnim saobraćajem

Uslovi vožnje uglavnom sa dobrom preglednošću, suvim kolovozima, bez zadržavanja i sa umerinim intenzitetom saobraćaja, koji je uobičajen za nedelju. Kasnije tokom dana se očekuje povećanje obima saobraćaja, zbog čega su očekivane gužve na pojedinim naplatnim rampama, kada savetujemo vozače da budu pažljiviji i strpljiviji, kako bi na odredište stigli u najkraćem mogućem vremenu.

Između petlji Novi Sad istok i Kać odvijaju se radovi, a saobraćaj se propušta naizmenično u jednom, pa u drugom smeru uz regulaciju saobraćaja semaforima, zbog čega ima zastoja i saobraćaj je znatno usporen.

Deonica Stara Pazova – Golubinci je zatvorena do 15. novembra, a saobraćaj se odvija alternativnim pravcima kroz Inđiju. Petlja Vrčin u smeru ka Baogradu je zatvorena zbog popraki. Na autoputu su utoku radovi na popravci kolovoza iza Požarevca, kod Velike Plane u smeru Niša zbog čega je zatvorena desna traka autoputa, a saobraćaj je preusmeren na suženje u traci u suprotnom smeru, pa je brzina saobraćaja smanjena i moguće je očekivati usporen protok vozila i gužve. Kod Lapova zbog radova na petlji obustavljen je saobraćaj na uključenju na autoput ka Nišu, a saobraćaj je zaustavljen u oba smera u zaustavnoj i jednoj saobraćajnoj traci.