Zvezda se pojačava: Milojević dovodi vezistu sa Kipra

Zvezda se pojačava: Milojević dovodi vezistu sa Kipra

Crvena zvezda će teško uspeti da zadrži Hvanga, a moguć je odlazak i Stamenića, pa je trener Vladan Milojević poželeo da u timu za narednu sezonu ima defanzivnog vezistu kojeg je trenirao u APOEL-u. Poslednje informacije su da je reprezentativac Gvineje Bisao Dalsio pristao da dođe na Marakanu.

Dalsio je osvajanjem titule na Kipru završio misiju u APOEL-u, a ponuda Crvene zvezde je za njega primamljiva i želi ponovo da sarađuje sa Milojevićem.

Trofejni stručnjak poznat je kao trener koji voli da dovodi igrače koje je već trenirao i ostavljali su odličan utisak u njegovim prethodnim klubovima, tako je na Marakanu stigao i potom najbolji stranac u istoriji Zvezde Mohamed El Fardu Ben.

Dalsio je rođen 1996, od 2022. je reprezentativac Gvineje Bisao i u poslednje dve sezone standardan je bio u APOEL-u. Ranije je igrao za mlađe reprezentativne selekcije Portugala.

Reč je o momku rođenom u Portugalu, kao mlad igrač pokušavao je i nije uspeo da se izbori za šansu u Benfiki i škotskom Rendžersu. Uspon karijere napravio je Grčkoj, a potpuno skrenuo pažnju na Kipru.

Ukoliko ne dođe do velikog obrta, što ne bi trebalo da se desi, istekom maja će biti i potvrđeno da je Dalsio novi fudbaler Zvezde.