Zvezda protiv Fenerbahčea počinje ovonedeljni „dupli program“ u Evroligi

Zvezda protiv Fenerbahčea počinje ovonedeljni „dupli program“ u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Fenerbahčea u osmom kolu Evrolige. Crveno-beli dočekuju turskog velikana posle tesnog poraza u Barseloni i samo dva dana pred duel sa Olimpijakosom u Pireju. Meč se igra u beogradskoj Areni od 20.45.

Nikako Crvena zvezda da uhvati pravi ritam u Evroligi, a utakmica protiv Fenerbahčea prilika je za ekipu Janisa Sferopulosa da upiše novi trijumf pred domaćim navijačima.

Fener je nedavno gostovao u Beogradu, gde je poražen od Partizana, a sada će na istom mestu, u beogradskoj Areni, igrati protiv drugog večitog rivala.

Zvezda je u prošlom kolu poražena na teškom gostovanju u Barseloni i to tesnim rezultatom, a crveno-beli su pokazali da imaju kvalitet da se ravnopravno bore sa najboljim ekipama u takmičenju.

Buran vikend u Zadru, koji je počeo napadima na novinare i finkcionera kluba sa Malog Kalemegdana, uspešno je okončan pobedom u dvorani „Krešimir Ćosić“, pa crveno-beli u dobrom raspoloženju očekuju gostovanje turskog tima.

Pobeda nad Fenerom bila bi i dobra uvertira za gostovanje u Pireju, gde Zvezda već za dva dana igra utakmicu devetog kola protiv Olimpijakosa.