Vlahović odbio ponudu Juventusa

Vlahović odbio ponudu Juventusa

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nije prihvatio ponudu Juventusa da sa torinskim klubom produži saradnju.

Vlahović je došao u „staru damu“ pre skoro tri godine kao rekordno plaćeno pojačanje, u poslednje vreme je bilo naznaka da bi moglo da dođe do korekcije u primanjima.

Dušanov postojeći ugovor ističe 2026. godine, čelnici Juventusa su mu ponudili novi do 2028, ili 2029. ali uslovi nisu zadovoljili srpskog špica.

Vlahović je po pisanju Kalčomerkata odbio jer bi ugovor bio „skresan“ za trećinu, što znači da bi umesto 12 miliona, plata bila 8 miliona godišnje.

Napadač koji je ove sezone dao četiri gola na sedam odigranih utakmica u svim takmičenjima, posebno je zablistao na meču sa Đenoom.

Tada je realizovao penal, a onda i iz igre pogodio na asistenciju Kopmejnersa. Dušan je tom prilikom privukao pažnju u Italiji jer je rukom gestikulirao kao da odgovara svima onima koji su o njemu pisali kritike i glasine u prethodnom periodu.

Vlahović se nije našao na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija na spisku za septembarske mečeve u Ligi nacija, a ni na spisku za ove u oktobru protiv Švajcarske i Španije.