Pobeda Mančester junajteda nad Kopenhagenom

Pobeda Mančester junajteda nad Kopenhagenom

U pobedi Mančester junajteda nad Kopenhagenom rezultatom 1:0, Hari Megvajer i Andre Onana, dve mete kritika navijača, ostvarili su impresivne nastupe, što im je donelo pohvale i od strane menadžera Erika ten Haga.

Megvajer, koji je doživeo zlostavljanje od strane nekih navijača, postigao je odlučujući gol u 72. minutu. Ten Hag je istakao da je Megvajer igrao proaktivnije u posedu lopte, imao siguran nastup u odbrani i dominirao nad protivnicima.

Pored toga, Andre Onana, koji je bio izložen kritikama otkako je došao iz Intera, odbranio je ključni penal u poslednjim sekundama meča, što je donelo pohvale za njegove veštine i karakter.

Ova pobeda je donela Mančester junajtedu treće mesto u Grupi A u Ligi šampiona sa tri osvojena boda nakon tri odigrane utakmice. Nakon lošeg početka sezone, ekipa se vratila u formu sa tri uzastopne pobede u svim takmičenjima, a Ten Hag je naglasio da je dobar timski duh ključ za postizanje dobrih rezultata.

Utakmica je počela uz dirljivu počast preminulom Bobiju Čarltonu, legendi kluba, a menadžer Ten Hag, bivši igrač Aleks Stepni i kapiten tima za mlađe od 19 godina Den Gor zajedno su odali počast pre utakmice ovom velikanu i osvojili svet u centru terena.

Naredni izazov za Mančester junajted je derbi protiv Mančester sitija na Old Trafordu u narednom vikendu, gde će ekipa pokušati nastaviti svoj pozitivan niz.