Luka Jović donosi pobedu Milanu nad Frosinoneom

Luka Jović donosi pobedu Milanu nad Frosinoneom

Luka Jović je postigao ključni gol minut nakon što je ušao sa klupe, pomažući Milanu da ostvari tesnu pobedu od 3-2 nad Frosinoneom u Seriji A u subotu. Ovaj trijumf stavio je pritisak na drugoplasirani Juventus pred Derbi d’Italia.

Olivije Žiru je takođe bio junak za Milan, postigavši jedan gol i zabeleživši asistenciju za Matiju Gabiju. Matijas Soule je bio ključni igrač za Frosinone, postigavši gol i asistiravši kod drugog.

Iako je Milan ostao na trećem mestu, ovom pobedom smanjio je zaostatak za drugoplasiranim Juventusom na samo četiri boda, dok se u nedelju Juventus suočava sa liderom lige Inter Milanom, koji ima samo bod prednosti i odigrao je meč manje.

Utakmica je bila dinamična, sa Rafaelom Leaom koji je prvo postigao gol za Milan, a zatim izazvao penal za Frosinone. Ipak, Milan je uspeo da se vrati u meč, a ključni trenutak došao je kada je Žiru asistirao Gabiju za gol.

Ulaskom Jovića u igru, Milan je dobio novu dimenziju i mladi napadač je brzo postigao ključni gol, reagujući brzo na skok protivnika i postigavši gol.

Ovaj trijumf donosi dodatno samopouzdanje Milanu, dok Jovićeva uloga sa klupe pokazuje da ima značajnu ulogu u timu. Sa Jovićem koji donosi ključne golove, Milan ima velike šanse da nastavi sa dobrim rezultatima u Seriji A.