Totenhem Hotspur remizirao sa Mančester Junajtedom

Totenhem Hotspur remizirao sa Mančester Junajtedom

Totenhem Hotspur je sa dva gola smanjio rezultat i remizirao 2-2 sa Mančester junajtedom u uzbudljivom meču u Premijer ligi u četvrtak koji je ostavio gostima učvrstio četvrto mesto, prenosi Rojters.

Taj bod je ostavio Junajted šest bodova više od petoplasiranih Sparsa sa dve utakmice u zaostatku i sve osim što je isplaćeno nadanjima londonske ekipe u Ligi šampiona sledeće sezone.

Džejdon Sančo je doveo Junajted u prednost nakon sedam minuta kada je ubacio sa leve strane i pogodio nisko desnom nogom u dalji ugao pored trojice odbrambenih igrača i golmana Frejzera Forstera.

Rašford je postigao 2-0 neposredno pre poluvremena kada je natrčao na dugu loptu Bruna Fernandesa, nadmašio Erika Dira i opalio pored Forstera nakon što je Pjer-Emil Hojbjerg izgubio posed.

Bek Totenhema Pedro Poro vratio je domaćine u igru kada je pogodio golmana Davida De Heu u 56. minutu nakon što je Harija Kejna blokirao.

Gol je podigao Sparse i stvorili su još nekoliko šansi pre nego što je Son Heung-min pogodio centaršut Kejna u 79. minutu i ​​spasio bod pod vođstvom privremenog glavnog trenera Rajana Mejsona.