Aston Vila iznenadila Mančester siti, a Mančester junajted pobedio Čelsi

Aston Vila iznenadila Mančester siti, a Mančester junajted pobedio Čelsi

U završnici uzbudljivih utakmica u Premijer ligi, Aston Vila je ostvarila neočekivan trijumf nad Mančester sitijem rezultatom 1:0. Odlučujući trenutak dogodio se u 74. minutu kada je Leon Bejli postigao gol nakon odličnog dodavanja Jurija Tielemansa. Ovo je bio prvi trijumf Aston Vile nad Mačester sitijem u poslednjih deset godina.

Domaći tim je zasluženo došao do pobede, a odbrana Aston Vile bila je čvrsta i disciplinovana. Pored gola, imali su još nekoliko prilika, uključujući i šut Daglasa Luiza koji je završio na stativi.

U drugom uzbudljivom meču večeri, Mančester junajted je savladao Čelsi rezultatom 2:1. Skot Mektominej bio je junak za Junajted, postigavši pobedonosni gol u 69. minutu nakon asistencije Žadona Sančoa. Prethodno su Mektominej i Konor Galager postigli golove za svoje timove.

Ova pobeda donosi dodatni podstrek Mančester junajtedu u borbi za visok plasman u Premijer ligi. Trenutno su na drugom mestu, a ova sezona izgleda veoma uzbudljivo s obzirom na izjednačenost konkurencije.