Ronaldo u suzama nakon što je Al-Nasr izgubio finale Kupa kralja Saudijske Arabije na penale

Ronaldo u suzama nakon što je Al-Nasr izgubio finale Kupa kralja Saudijske Arabije na penale

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo napustila je teren u suzama nakon što je njegov tim Al-Nasr doživeo poraz od Al-Hilala u finalu Kupa kralja u petak. Al-Hilal je trijumfovao u izvođenju penala rezultatom 5-4, odlučivši finale koje je završilo 1-1 posle produžetaka u Džedi.

Ronaldo, koji je prešao u Al-Nasr u decembru 2022. godine, pokazao je emotivnu reakciju nakon što je njegov tim ostao bez trofeja druge uzastopne sezone u Saudijskoj Arabiji. Iako je postigao dva gola u sezoni i postavio rekord lige od 35 golova, poraz u finalu Kupa kralja ostavio je gorak ukus u ustima.

Susret je bio burni, obeležen sa dva gola i tri crvena kartona. Al-Hilal je poveo nakon sedam minuta, a situacija se pogoršala za Al-Nasr kada je njihov golman isključen početkom drugog poluvremena. Iako su se obostrani timovi suočili sa smanjenim brojem igrača usled isključenja, finale je otišlo u raspucavanje nakon produžetaka.

Iako je Ronaldo uspeo da realizuje jedanaesterac, Al-Nasr nije uspeo da savlada golmana Al-Hilala, što je rezultiralo pobedom Al-Hilala i njihovim 11. trijumfom u Kupu kralja. Ronaldo i njegov tim sada će morati da sačekaju sledeću sezonu da bi ponovo pokušali osvojiti trofej.