Ronaldo postiže gol i pomaže Al-Nasru da dođe do četvrtfinala Azijske Lige šampiona

Ronaldo postiže gol i pomaže Al-Nasru da dođe do četvrtfinala Azijske Lige šampiona

Al-Nasr, tim u kojem igra Kristijano Ronaldo, plasirao se u četvrtfinale Azijske Lige šampiona pobedom od 3:0 nad Al-Fajhom u drugom meču u Saudijskoj Arabiji.

Ronaldo je bio ključni igrač, postigavši jedini gol u prvom meču, a zatim i dva gola u revanšu. Njegov doprinos je bio presudan za Al-Nasrovu pobedu.

Al-Nasr, koji teži osvajanju svoje prve kontinentalne titule, će se u četvrtfinalu susresti sa Al-Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U istočnoj zoni Azijske Lige šampiona, gde su predstavnici Južne Koreje, Japana i Kine, održaće se četvrtfinalni mečevi. Jeonbuk Hyundai Motors će se sastati sa Ulsan Hyundai Motorsom, oba dvostruka šampiona Južne Koreje.

U drugim mečevima, kineski tim Shandong Taishan je pobedio Kawasaki Frontale iz Japana u dramatičnom meču sa ukupnim rezultatom 6-5. Shandong će se sada suočiti sa još jednim japanskim protivnikom u četvrtfinalu.

Jokohama F. Marinos je takođe obezbedila plasman u osminu finala Azijske Lige šampiona, pobedivši Bangkok United sa ukupnim rezultatom 3-2.