Spektakularna pobeda Juventusa, poslednjem trenutku preuzima prvo mesto u Seriji A

Spektakularna pobeda Juventusa, poslednjem trenutku preuzima prvo mesto u Seriji A

Juventus je ostvario spektakularnu pobedu nad Hellas Veronom u subotnjem duelu Serije A, postigavši gol u poslednjoj sekundi sedmog minuta nadoknade vremena.

Tim Masimilijana Alegrija imao je težak zadatak tokom celog meča i napadao uporno, ali je gol odluke došao u neverovatnim trenucima. Andrea Cambiasso bio je junak utakmice, postigavši ključni gol nakon što je Arkadiusz Milik pogodio prečku glavom. Juventus je stigao do prve pozicije na tabeli Serije A sa 23 boda, jednim više od Intera iz Milana, koji će se suočiti sa Romom u narednom kolu.

Ekipa Hellas Verone nalazi se na 16. poziciji sa osam osvojenih bodova. Trener Juventusa, Masimiliano Allegri, pohvalio je svoj tim na organizovanom izvođenju i ostanku fokusa tokom celog meča. Pored Cambiazza, igrači kao što su Dušan Vlahović i Federico Chiesa imali su nekoliko šansi, ali nisu uspeli da zatresu mrežu sve do samog kraja.

Utakmica je obeležena kontroverzama i odlukama sudija, uključujući i poništen gol zbog ofsajda i žuti karton za Moise Kina.

Juventus će sa ovom pobedom sa velikim samopouzdanjem gledati na nastavak sezone u Seriji A.